Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

В Нью-Йорку презентували оновлений Hyundai Tucson

Модернізований кроссовер від компанії Hyundai вирізняється від попередника більш виразним зовнішнім виглядом та покращеними ходовими можливостями. Виступаючи у якості конкурента таким моделям як Mazda CX-5 та Volkswagen Tiguan, корейський позашляховик має цінову перевагу та досить вдале поєднання поважного екстер'єру та якісного інтер'єру.

Передня частина рестайлінгового Tucson як і очікувалось зазнала помітних змін, по перше це стосується появи світлодіодних лінз та нової радіаторної решітки. Оновлення пішло на користь зовнішності Hyundai Tucson і з цим неможна не погодитись.

Під капотом кроссовера може бути встановлений один з п'яти силових агрегатів на вибір. Топовий турбодизельний двигун розвиває 185 к.с. та агрегатується з повним приводом в якості стандартного оснащення. Також така версія має 8-ступеневу автоматичну коробку перемикання швидкостей та широкий перелік додаткового обладнання. Для ще більшої економії можна обрати базовий дизель об'ємом 1,6 літра на 115 або 131 к.с. В такому виконанні кроссовер має передній привід та 7-ступеневу роботизовану коробку автомат. Бензиновий мотор маючи 1,6 літри видає 115 або 175 к.с. В останньому випадку кроссовер оснащено повним приводом та автоматичною коробкою перемикання швидкостей.

В середині новачка з'явився 7-дюймовий екран мультимедійної системи з підтримкою Apple CarPlay та Android Auto. Інтерфейс інформаційно-розважальної системи зручний у користуванні та може використовувати можливість перегляду 3D-карт та камеру кругового огляду Surround View Monitor. Якість матеріалів оздоблення салону трохи підросла, тому дешевих панелей майже не помітно. 

  Одразу після прем'єри з'явилась інформація про те що оновлений Tucson отримав п'ять зірок з безпеки у рейтингу краш-тестів Euro NCAP. Старт продажів Hyundai Tucson 2018 модельного року заплановано на літо цього року, тому треба лише трохи зачекати до моменту коли ми зможемо провести повноцінний тет цього цікавого автомобіля. Орієнтовна вартість оновленого кроссовера у Європі починатиметься від 23 тисяч євро... 

04.04.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

В Нью-Йорку презентували оновлений Hyundai Tucson

Політика конфіденційності